SAHKOLAUDAT.FI

Ninebot MAX G30 käytetty sähköpotkulauta

599,00 

Vain 1 varastossa

Arvioitu toimitus 12.12.2023

Kuvaus

Koe Ninebot Max G30: Tehokas ja Luotettava Sähköpotkulauta

Oletko valmis astumaan tulevaisuuteen? Tervetuloa tutustumaan huippuluokan sähköpotkulautaan, Ninebot Max G30. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden omistaa tämän sähköisen ihmemyllyn, joka on käytetty ja kuntotarkastettu huolellisesti varmistaaksemme, että saat parhaan mahdollisen kokemuksen.

Ominaisuudet:

6kk Takuu: Tarjoamme sinulle täyden 6 kuukauden takuun, jotta voit ostaa huoletta. Tiedämme, että Ninebot Max G30 on luotettava, mutta haluamme varmistaa, että olet täysin tyytyväinen ostokseesi. Renkaat eivät kuulu takuun piiriin.

Testattu ja Täysin Toimiva: Jokainen lauta on testattu perusteellisesti varmistaaksemme sen täyden toimivuuden. Voit luottaa siihen, että saat laadukkaan laitteen.

Alle 1000 km Ajoa: Tämä sähköpotkulauta on ajetettu alle 1000 kilometriä, joten se on edelleen erinomaisessa kunnossa ja tarjoaa sinulle pitkän käyttöiän.

Uudet tai lähes Uudenveroiset Käytetyt Renkaat: Renkaat ovat joko täysin uudet tai lähes uudenveroiset, mikä takaa parhaan mahdollisen pidon ja turvallisuuden tiellä.

Ei Merkittäviä Jälkiä tai Kulumaa: Tämä Ninebot Max G30 on pidetty hyvin ja siinä ei ole merkittäviä jälkiä tai kulumaa. Se näyttää ja toimii kuin uusi.

Tekniset Tiedot:

Maksiminopeus: Jopa 25 km/h
Toimintasäde: Jopa 65 km yhdellä latauksella
Moottori: 350W tehokas sähkömoottori
Akku: 551 Wh litiumioniakku
Painorajoitus: Jopa 100 kg
LED-valaistus: Turvallinen ajo myös pimeällä
Taitettava Rakenne: Helppo kuljettaa ja säilyttää

Miksi Valita Ninebot Max G30?

Ninebot Max G30 on suunniteltu tarjoamaan sinulle helppoa ja mukavaa liikkumista kaupungissa. Sen pitkä toimintasäde mahdollistaa pitkät matkat yhdellä latauksella, ja voit luottaa sen vakauden ja turvallisuuden tarjoamiin etuihin. Tämä käytetty Ninebot Max G30 on erinomainen valinta niille, jotka haluavat laadukkaan sähköpotkulaudan edullisempaan hintaan.

Älä jää paitsi tilaisuudesta omistaa Ninebot Max G30 huippuedullisesti! Tule ja hanki omasi tänään ja koe sähköisen liikkumisen tulevaisuus.