SAHKOLAUDAT.FI

ZonDoo ZU08

- Nopeus: 25 km/h (rajoitettu)
- Teho: 500 W
- Toimintasäde: 45 km
- Akun koko: 499 Wh
- Kantavuus: 120 kg
- Paino: 23 kg
- Renkaat: 9-tuumaiset 10cm leveät puhkeamattomat renkaat

1099,00 

Vain 1 varastossa

Kuvaus

ZonDoo ZU08 on laadukas sähköpotkulauta, joka sopii kovaankin käyttöön. Sähköpotkulaudassa on leveät puhkeamattomat renkaat, joilla ajat helposti vaikka hiekkatiellä. Tehokas moottori jaksaa viedä isompaakin kuljettajaa, eikä matkan teko lopu ylämäessäkään. Laudan kasaan taittaminen on nopeaa, jolloin se kulkee helposti mukana. Tehokkaat levyjarrut pitävät huolta turvallisuudesta.

Päivitetty moottori ja akusto
Tehokas 48V/500W moottori jaksaa viedä isompaakin kuljettajaa ja 499Wh akku huolehtii, että matka jatkuu jopa 45 kilometriä. Oletuksena nopeus on rajoitettu 25km/h, jolloin voit ajaa sähköpotkulaudalla tieliikenteessä. Rajoittamattomana sähköpotkulauta kulkee n. 40km/h, joka on todella kova vauhti shortseissa ja t-paidassa (suosittelemme suojavarusteiden käyttöä).

Puhkeamattomat leveät renkaat
Renkaat ovat puhkeamatonta joustavaa kumiseosta, eli niiden puhkeamisesta tai rengaspaineista ei tarvitse murehtia. Renkaat ovat isokokoiset (9″) ja tuplasti tavallista leveämmät (10cm), jonka ansiosta sähköpotkulauta ei uppoa hiekalla ajettaessa ja ajokokemus on miellyttävä.

Turvallinen ajokokemus
Tehokkaat levyjarrut löytyvät edestä ja takaa. Takana on lisäksi sähkötoiminen jarru, mikä takaa turvallisemman ja vakaamman jarrutuksen. ZonDoo ZU08 on valmistettu lentokone-tason alumiinista ja varustettu tehokkaalla ajovalolla, jarruvalolla ja mekaanisella kellolla, jotta matkan teko on turvallista ja huoletonta.

Iskunvaimentimet edessä ja takana
Sen lisäksi, että renkaiden kumiseos on joustavaa, sähköpotkulaudassa on täysi jousitus edessä ja takana. Tämä pehmentää ajokokemusta entisestään, eikä töyssyinen tie haittaa menoa.

Älykkäät ominaisuudet
Taustavalaistu kirkas LED-näyttö näyttää oleelliset tiedot kuten nopeuden, akun kapasiteetin ja kuljetun matkan intuitiivisen käyttöliittymän kautta. Näytöltä voit lisäksi valita käytettävän nopeusasetuksen. Kun yhdistät puhelimesi Bluetoothilla sähköpotkulautaan (XBOT-sovellus), voit esimerkiksi lukita sähköpotkulaudan ja muokata sen ominaisuuksia. Tässä sähköpotkulaudassa on myös vakionopeussäädin.

Ei tarvetta liikennevakuutukselle
Liikennevakuutuslakiin on ehdotettu muutosta, jonka mukaan yli 25kg painoiset sähköpotkulaudat tarvitsee tulevaisuudessa liikennevakuuttaa. ZonDoo ZU08:n kuivapaino on alle 25kg, joten liikennevakuutus ei tule olemaan pakollinen ja voit välttää siitä aiheutuvat kustannukset.

Tekniset tiedot

Moottori: 48V/500W takana
Akusto: 48V/499Wh
Renkaat: 9-tuumaiset 10cm leveät puhkeamattomat renkaat
Renkaiden materiaali: pehmeä/joustava kumiseos
Iskunvaimentimet: edessä ja takana
Jarrut: levyjarrut edessä ja takana, takana lisäksi sähköinen jarru
Valot: kirkkaat LED-valot edessä ja takana
Rajoitettu nopeus: 25 km/h
Rajoittamaton nopeus: n. 40 km/h
Valmistajan arvioima akun kesto: 45km
Latauksen kesto: 3-6h
Kantavuus: 120kg
Vedenpitävyys: kevyt sade
Talvisäilytys: suosittelemme lataamaan akun 1-2kk välein
Tuotteen paino: 23kg
Tuotteen koko: 1097*1100*550mm
Taitettu koko: 1097*220*410mm
Mukana: laturi
Valmistajan takuu: 12kk