SAHKOLAUDAT.FI

Kugoo Kukirin S3 Pro Sähköpotkulauta

Nopeus: 25 km/h
Teho: 350 w
Toimintasäde: 30 km
Akun koko: 270 Wh
Kantavuus: 100 kg
Paino: 11 kg
Renkaat: 8" puhkeamattomat täyskumirenkaat

449,00 

Kuvaus

Täydellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja suoraviivaista kulkuvälinettä. 350 watin moottorilla varustettu sähköpotkulauta tarjoaa mukavan matkanopeuden jopa 25 km/h, mikä mahdollistaa helpon liikkumisen kaupungin kaduilla. 7,5 Ah:n akku takaa kohtuullisen kantaman 25-30 km, joten voit saavuttaa määränpääsi ilman huolta virtansa loppumisesta.

Suunniteltu yksinkertaisuutta ajatellen, KuKirin S3Pro on ihanteellinen päivittäiseen työmatkaliikenteeseen ja lyhyisiin matkoihin. Sen kevyt rakenne (vain 11kg!) tekee siitä helpon käsitellä ja ohjata, kun taas kompakti koko mahdollistaa vaivattoman säilytyksen ahtaissa tiloissa. Potkulauta sisältää intuitiivisen ohjauspaneelin, joka tarjoaa yksinkertaiset säätimet kiihdytykselle ja jarrutukselle, mikä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon kaiken tasoisille kuljettajille.

KuKirin S3Pro:ssa on säädettävä ohjaustanko, joka mahdollistaa korkeuden mukauttamisen käyttäjän tarpeisiin ja mieltymyksiin. Lisäksi potkulaudassa on puhkeamattomat täyskumirenkaat, jotka tarjoavat kestävyyttä ja vähentävät huoltotarvetta. Jousitusjärjestelmä edessä ja takana varmistaa tasaisen ja mukavan ajokokemuksen kaikenlaisilla teillä, vaimentaen epätasaisuuksia ja iskuja matkan varrella.

Koe perussähköpotkulaudan kätevyys ja tehokkuus KuKirin S3Pro:ssa, täydellinen valinta niille, jotka etsivät käytännöllistä ja edullista vaihtoehtoa päivittäiseen matkustamiseen.

Takuuhuollamme kaikki meiltä ostetut Kugoo-sähköpotkulaudat Suomessa. Meiltä ostettua Kugoo -sähköpotkulautaa ei siis tarvitse lähettää ulkomaille huoltoon mikäli siinä ilmenee ongelmia.

Lisätiedot

Suorituskyky & moottori

Huippunopeus: 25 km/h
Nimellisteho: 350 W
Moottorin tyyppi: harjaton etunapamoottori

Renkaat

Rengaskoko: 8"
Renkaan tyyppi: puhkeamattomat täyskumirenkaat

Akku & lataus

Toimintasäde: 30 km
Akku: Litiumion 36 V
Akun kapasiteetti: 7.5 Ah (270 Wh)
Laturi: 42 V/2 A
Latausaika tyhjästä täyteen: 5 h
Virranhallinta: oikosulku-, ylivirta-, ylilataus- ja ylipurkusuojat
Kennojen valmistaja: LG

Jarrut

sähköjarru

Valot

Valot: LED
Jarruvalo: Kyllä

Runko & mitat

Kokoontaitettava: Kyllä
Ohjaustangon korkeudensäätö: Kyllä
Paino: 11 kg
Mitat: 105 cm x 45 cm x 93 cm
Mitat taitettuna: 96 cm x 21 cm x 33 cm