SAHKOLAUDAT.FI

Miksi hankkia sähköpotkulauta

Sähköpotkulaudat valloittavat kadut ja ovat siksi erityisen suosittuja, koska niitä pidetään ympäristöystävällisinä ja niillä on kätevä liikkua. Monissa maissa sähköpotkulaudat ovat olleet jokapäiväinen kulkuväline kaupunkialueilla jo vuosia.

Hiljainen, tehokas sähkömoottori, joka kiihtyy kivasti ja tarjoaa todella paljon vääntöä houkuttaa paljon ihmisiä.

Mikä tekee sähköpotkulaudoista niin houkuttelevia? Sähköpotkulaudan käytölle on vielä enemmän syitä. Tässä on yhteenveto viidestä syystä miksi sinun kannattaa hankkia sähköpotkulauta.

Säästät matka-aikaasi ja lompakkoasi

Sähköpotkulauta on ihmisten uusi hyvä ystävä. Et enää pelkää liikenneruuhkia tai pysäköintiongelmia. Sinun ei tarvitse odottaa metroa tai bussia, sähköpotkulautasi takaa todellisen nautinnon ja lyhentää matka-aikaasi. Yleisimmissä malleissa sähköpotkulaudan akku kestää jopa 40km ajoa.

Käyttämällä matkoillasi sähköpotkulautaa, kuten Ninebot MAX G30, auto- tai joukkoliikennematkoista aiheutuvat kulut ovat pienemmät: verohallinnon mukaan auton käyttö maksaa n. 0,43 € / kilometri ja sähköpotkulaudan lataus täyteen maksaa muutamia kymmeniä senttejä.

Ympäristöystävällinen kulkuväline

Varsinkin kaupungeissa, joissa parkkipaikkoja on niukasti ja ilma on erityisen saastunut pakokaasuista, sähköpotkulaudat ovat ympäristöystävällisiä liikkumisen kannalta. Auton hiilidioksidipäästöt ovat keskimäärin 164,2 grammaa ajettua kilometriä kohden. Sähköskootteri ei tuota CO2-päästöjä ja kuluttaa hyvin vähän sähköä. Toisaalta sähköpotkulauta on erittäin hiljainen ja lähes näkymätön jopa ajon aikana. Tämä parantaa ajon laatua ja vähentää vaikutusta muihin.

Ihmisille, joiden työmatka on enintään 50 kilometriä, se kannattaa ostaa. Sähköpotkulaudan toimintasäde on täyteen ladatulla akulla 40-100 kilometriä – ja nousussa. Jos haluat pelata varman päälle, ota sähköpotkulautasi laturi mukaan töihin ja lataa akku paikan päällä.

Edulliset käyttökustannukset

Jos olit aiemmin epävarma, onko sähköpotkulauta todella oikea valinta, niin käyttökustannusargumentti sähköpotkulaudan valinnassa voisi paikallaan. sähköpotkulauta toimii täysin sähköllä. 100 km:n matkalla tarvitaan noin 2 kWh. Tämä vastaa noin 0,20€ kustannuksia 100 kilometriltä. Sähköpotkulaudassa ei ole esimerkiksi skootteriin verrattuna polttomoottoria. Tämän ansiosta myöskään paljon kuluvia osia ei ole. Vain renkaat on vaihdettava silloin tällöin. Tämä ei kuitenkaan aiheuta yllättävän suuria kustannuksia.

Vähän huollettava

Periaatteessa sähköpotkulaudan huoltoa voi verrata polkupyörään. Ajoittain tarkistetaan, onko ketju vielä paikallaan ja jarrut kunnossa. Sähköpotkulaudan kanssa ei tarvita paljon enempää vaivaa. Tarkista akun ja pyörien toiminta säännöllisesti. Yleensä sähköpotkulaudassa on kuitenkin vähän yksittäisiä, sisäänrakennettuja osia ja siten kuluminen on yleensä hyvin vähäistä. Korkeita työpajakustannuksia ei pitäisi aiheutua, joten niitä ei tarvitse sisällyttää mukaan.

Mahtavaa hauskaa ja nautintoa

Ajonautinto ei todellakaan lopu sähköpotkulaudoilla. Tämän takaa tehokas sähkömoottori. Jokainen ostaja löytää itsellensä sopivan sähköpotkulaudan, ostaa sitten lasten sähköpotkulaudan tai ostaa itse aikuisten sähköpotkulaudan.

Sinun ei kannata ostaa halpoja sähköpotkulautoja, vaan laadukkaita. Tuotemerkit, kuten Ninebot, Xiaomi ja Zero, ovat tunnettuja ja laadukkaita. Laadukas sähköpotkulauta kestää pitkään.

Lisää aiheesta